Проведення тижня БЖ та двомісячника благоустрою.

2024-04-18

Згідно НАКАЗів по школі від 09.04.2024 №11 –г та 12-г відповідно Плану, затвердженого ГУ ДСНС України в м.Києві та РУО, в закладі з 22 по 28 квітня 2024 року відбудеться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та 23.04.2024 День цивільного захисту з метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо запобігання випадкам травматизму під час навчання та в побуті, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Зі здобувачами освіти будуть проведені тематичні та профілактичні бесіди щодо вивчення базових правил самозбереження, комбіновані естафети, тренування, змагання з ЦЗ, вікторини для закріплення знань та навичок з безпеки життєдіяльності та ЦЗ, буде повторно відпрацьовано алгоритм дій при оголошенні сигналу «Повітряна тривога», проведено тренінг з евакуації у випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, залучено співробітників ДСНС до процесу заходів щодо покращення безпеки та здоров’я здобувачів освіти та працівників. Забезпечити проведення зі здобувачами освіти практичних заходів , відкритих уроків.

На території закладу освіти проводиться щоденне обстеження щодо виявлення небезпечних предметів (різальних, колючих, вибухонебезпечних, битого скла, обірваних електромереж, відкритих люків), отруйних грибів і рослин.

План заходів проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території закладу у 2024 р.
№ з/п Заходи

1. Прибирання території закладу від сміття, листя, зламаних сухих гілок, поліпшення технічного і санітарного стану території

2. Прибирання прилеглої території

3. Приведення в належний стан , утримання в чистоті ігрового та спортивного, дитячих майданчиків, пішохідних доріжок

4. Підготовка господарчого інвентаря для садово-городніх робіт, його налагодження

5. Підрізання та обкопування кущів . Перекопування квітників

6. Ремонт пошкоджених під час зимового сезону: навісів, лавок, фізкультурного обладнання

7. Вивезення сміття з території закладу

8. Перевірка підвальних приміщень, водостоків, звільнення від зайвих речей, сміття, бруду

9. Облаштування квітників біля парадного входу до закладу та на території

10. Догляд за зеленими насадженнями та квітниками, косіння газонів

11. Загальношкільний захід «Бережи довкілля!»

Конкурс дитячих малюнків «Вже весна красна!»

12. Залучення учнів до дизайну та озеленення території закладу

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi